De gitaarmakelaar gaat van start!

De gitaarmakelaar gaat van start!

Met ingang van 1 september 2019 ben ik De gitaarmakelaar. Als gitaarmakelaar wil ik er voor zorgen dat jij de gitaar vindt waar je naar op zoek bent, of je helpen met de verkoop van de gitaar die niet meer bij je past. Ik streef er naar een aanbod van gitaren te hebben dat geschikt is voor de gevorderde “hobbyist”/serieuze muzikant. Niet zo zeer vintage gitaren, hoewel die natuurlijk wel erg mooi zijn! Vintage gitaren worden bijna nooit bespeeld omdat dat de waarde misschien zou kunnen verminderen. Gitaren op deze site zijn wel bedoeld om op te spelen! (Maar stiekem toch ook heel mooi.) Ik zoek en vind de gitaar die bij je past voor de best mogelijke prijs. Naast de aan- en verkoop van gitaren biedt ik als gitaarmakelaar ook nog een aantal diensten aan gitaristen of artiesten. Als ervaren marketeer van verschillende producten en diensten kan ik je helpen met zowel online als offline marketing voor jou als gitarist/artiest of band. Dat klinkt toch goed!