Waarom De Gitaarmakelaar inschakelen bij de verkoop van je gitaar?

WAT kan De Gitaarmakelaar voor je doen?

De belangrijkste taak van De Gitaarmakelaar is het verkopen van je gitaar tegen de best mogelijke prijs én onder de beste voorwaarden.

Als je het maximale resultaat uit de verkoop van je gitaar wilt halen, is het verstandig om De gitaarmakelaar in te schakelen. De belangrijkste taak van De gitaarmakelaar is het verkopen van je gitaar tegen de best mogelijke prijs én onder de beste voorwaarden.

Zelfs met de groeiende vraag naar kwaliteitsgitaren en de mogelijkheden om zelf je gitaar online aan te bieden, is het verstandig om De gitaarmakelaar in te schakelen die jouw belangen behartigd. De gitaarmakelaar is op de hoogte van de handel in gitaren en heeft misschien al een potentiële koper in zijn portefeuille.

De gitaarmakelaar onderhoudt het contact met de koper en voert de onderhandelingen. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop en uiteraard gaat alles in goed overleg met jou. Dit kan telefonisch, per mail of via de Whatsapp.

Wat kost De gitaarmakelaar?

De courtage is afhankelijk van de prijsklasse van de gitaar. Maar eerst hebben we vooraf een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie?

Laat je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de werkwijze van De Gitaarmakelaar direct in je mailbox.

  De voordelen van een verkoopmakelaar

  • De beste prijs voor je gitaar
  • Geen onzin biedingen
  • Serieus geïnteresseerde kopers

  Een gitaar verkopen? Of liever eerst een vrijblijvende inschatting van de waarde?

   Ik wil graag:waarde wetenverkopeneen bod

   Foto's toevoegen
   Maak zo helder en scherp mogelijke foto's van indien mogelijk: hele instrument, voorkant body, achterkant body, headstock, serienummer, brug, nek/hiel, elektronica, koffer en eventuele beschadigingen.


   Let op: Het kan momenteel helaas zo zijn dat het lijkt of de pagina blijft hangen. Je bericht komt echter wel door. Uiterlijk binnen enkele minuten krijg je een bevestiging per e-mail. Er wordt gezocht naar een oplossing!
   De Gitaarmakelaar