WAT is jouw gitaar waard?

De Gitaarmakelaar geeft je advies over de waarde van je gitaar.

Gitaartaxatie of waardebepaling

De Gitaarmakelaar adviseert over de actuele waarde van je gitaar.

Direct naar het taxatieformulier >>

Wat is mijn gitaar waard? Dat is de meest gestelde vraag aan De Gitaarmakelaar. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je de huidige waarde van een gitaar wilt weten. Je hebt bijvoorbeeld een mooi instrument en wilt weten voor welk je bedrag de gitaar moet verzekeren. Of je wilt je collectie uitdunnen en denkt aan de verkoop van één of meerdere instrumenten. Of een instrument past niet of niet meer bij jouw, je (muziek)stijl/sound of is gewoon niet je ding. Ook kan het nu voorkomen dat je om minder leuke redenen van een instrument afscheid moet nemen.

In al deze gevallen is het goed om de waarde van je gitaar te weten. De Gitaarmakelaar kan je advies geven over de actuele waarde van je gitaar en als je dat wilt advies over de beste manier of kanaal om de gitaar te verkopen.

Officiële gitaar taxateurs bestaan niet in Nederland. Net als bij de huizenmarkt wordt de prijs van gitaren bepaald door vraag en aanbod. De Gitaarmakelaar kan je wel een goed advies geven in dit traject.

Heb je een gitaar die je wilt gaan verkopen, maar weet je niet wat je er voor moet vragen? Of heb je een oud en misschien wel vintage instrument en wil je weten voor hoeveel je deze moet verzekeren? Vraag dan eerst een vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies

Vul het formulier in met je wensen en De gitaarmakelaar geeft je allereerst een vrijblijvend advies.

Gitaar inkoop

Ook is het mogelijk je gitaar te verkopen aan De Gitaarmakelaar. Als de gitaar of gitaren in de collectie passen van De Gitaarmakelaar dan bieden we je daarvoor een nette prijs. Vul daarvoor zo uitgebreid mogelijk het formulier op deze pagina in. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met aanvullende vragen of een goed bod.

Je gitaar verkopen of advies nodig?

De Gitaarmakelaar is altijd op zoek naar kwalitatief goede elektrische en akoestische gitaren. Ook zijn we geïnteresseerd in echte “players” die misschien (wat) reparatie nodig hebben. Of misschien heb je zelfs een hele collectie in de aanbieding vanwege beëindiging hobby of omstandigheden. De Gitaarmakelaar bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Heb je iets in de aanbieding? Laat het De Gitaarmakelaar hieronder weten!

Een gitaar verkopen of vrijblijvend advies over de waarde?

Vul het formulier in en krijg snel een reactie van De Gitaarmakelaar:

  Ik wil graag:waarde wetenverkopeneen bod

  Foto's toevoegen
  Maak zo helder en scherp mogelijke foto's van indien mogelijk: hele instrument, voorkant body, achterkant body, headstock, serienummer, brug, nek/hiel, elektronica, koffer en eventuele beschadigingen.

  Taxatie of waardebepaling? De Gitaarmakelaar adviseert over de actuele waarde van je gitaar.

  waardebepaling

  Dit is een selectie van de gitaren waarvan De Gitaarmakelaar de waarde heeft bepaald. Ben jij op zoek naar één van deze gitaren? Of wil je weten wat jouw gitaar waard is, neem dan contact op.